Badrumsrenovering

Skapa ditt drömbadrum med en perfekt balans mellan stil och funktionalitet.

Vi är experter på renoveringar av badrum och våtrum.

Eftersom våtutrymmen är känsliga för skador, är det av yttersta vikt att renoveringen genomförs korrekt från början. När du väljer oss för din renovering kan du vara säker på att projektet hanteras professionellt från start till mål. Vi erbjuder totalentreprenad genom nära samarbete med pålitliga underleverantörer och en bred byggexpertis inom vårt företag, vilket garanterar tydlighet och kontinuitet.

Din trygghet är vår högsta prioritet. Med vår långa erfarenhet och skickliga hantverkare kan du lita på att samma projektledare leder arbetet genom hela processen. Vi fokuserar på att skapa ett sömlöst samarbete med våra underleverantörer för att leverera en högkvalitativ slutprodukt.

Vanliga frågor

Vad kan påverka priset av badrumsrenoveringen?

Den mest avgörande faktorn för vad priset för din renovering landar på, är storleken på badrummet, eftersom detta påverkar såväl tidsåtgång som materialkostnad. Priset på kakel och klinkers kan variera kraftigt, från några hundralappar per kvadratmeter till flera tusen. När badrummet renoveras väljer de flesta att även byta ut toalett, handfat och ibland även badkar eller dusch. Här finns en mängd olika prisklasser att välja mellan. Era materialval och komplexiteten i renoveringsarbetet påverkar därför i högsta grad det slutgiltiga priset.

Det är därmed omöjligt för en hantverkare att ge en prisestimering utan att först sett badrummet, så ta alltid in en offert för att få ett tydligt pris!


Hur fungerar det med ROT-avdrag vid badrumsrenoveringar?

Med ROT-avdraget kan du dra av 30 % av arbetskostnaden (tidigare 50 %) för badrumsrenoveringen. Detta avdrag gäller endast för arbetskostnaden och inte för material eller inredning. Priset före och efter ROT-avdraget ska tydligt framgå i offerten, men notera att det är kundens ansvar att kontrollera tillgängligt ROT-avdrag på Skatteverkets hemsida innan projektet påbörjas.